Öland 31 december 2011

Jaha, sista dagen på 2011 då. 2011, året med stort å. 2011 började för min del med en praktik på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag och två klasskamrater var där i 4 veckor och det var riktigt roligt. Jag lärde mig en hel del och blev riktigt förtjust i staden Stockholm. Efter den praktiken blev det 4 veckors praktik i en djuraffär i Kalmar. Inte riktigt lika kul, men ändå lärorikt.

Våren var härlig, allt flöt på ganska bra i skolan och vi hade riktigt kul efter skoltid. Jag tränade ganska mycket och mådde bra. I slutet av våren gjorde vi en himla massa jävulskap i Gamleby, men det ska vi inte berätta om ;). Vi åkte också runt med Emmas bil och hade det gött. Sedan på försommarn blev det dags för balen, som var helt underbar! Och sedan studenten som också var underbar såklart.

När det blev "sommarlov" stannade jag kvar i Gamleby för en massa körlektioner, och den 30 juni var körkortet mitt. Hela juli arbetade jag på två apotek i Kalmar, roligt som vanligt. Sommaren var annars en ganska nervös tid, eftersom jag i slutet av augusti eventuellt skulle flytta till Norge. Och så blev det.

Den 21 augusti tog Desirée och jag vårt pick och pack för att söka lyckan i vårt grannland. Vi åkte dit utan jobb men 1 ½ vecka efter vår ankomst började vi en kurs på Securitas Direct. Vi fick sedan börja arbeta i slutet av september och jag var kvar där tills slutet av november. Jobbet var egentligen skit, men jag lärde mig otroligt mycket och utvecklades väldigt mycket som person. Så jag ångrar inte att jag arbetade med det, även om jag inte tjänade några vidare pengar.

I december arbetade jag på några olika dagis i Oslo, det var kul. Nu i slutet av december har jag varit hemma på Öland som ni kanske märkt. Jag har haft en underbar ledighet och en fin jul. Det var skönt att få ett litet jullov. Men när jag kommer tillbaka till Oslo på måndag är det jobb på dagis som gäller igen.

Det var mitt 2011.