Onsdag 10 december 2014

Hej!
Nu var det längesedan jag skrev här tyvärr, hade nästan glömt att jag har en blogg. Men, nu kommer en liten statusuppdatering: 
Skola: läser fortfarande juridik och har haft grupparbete de senaste veckorna. Vi gjorde en utredning som vi igår redovisade för en fiktiv socialnämnd. Det har varit kul och utvecklande att jobba med den uppgiften, få jobba med något som man kanske kommer göra efter utbildningen sen. Vi blev godkända på den uppgiften så nu har jag börjat med en enskild uppgift där jag ska skriva om en valfri paragraf. Jag har valt 3§, Lagen om psykiatrisk tvångsvård. Den handlar om vilka förutsättningarna är för att få tvångsvård. Ska bli intressant att få veta mer om det. Ska försöka bli färdig med den uppgiften tills den 20 december då jag tänkte åka hem till familjen. 
Fritid: Har hållit igång bra med träningen de senaste veckorna nu, har varit på tabata i Färjestaden några gånger, joggat en del och såklart gått mina promenader lyssnande på podcasts. Har även umgåtts mycket med vänner, framförallt med Desirée. Och såklart kollat på serie (Pretty little liars) nu när det blir mörkt så tidigt om dagarna...
Julkänsla: Har inte haft så mycket julkänsla pga att det inte är någon snö, men nu börjar känslan så smått infinna sig. Igår var jag hemma hos Desirée där vi julpysslade, drack vin, kollade en film, åt sushi och pepparkakor och skrattade. Hade mycket roligt som alltid med min bästa vän! Så har lite mer julkänsla efter igårkväll.
Pysslade bland annat dessa:
 
Nu ska jag kolla på Ögonvittnet, bra krim!
Ciao!